Verdens førende flyselskaber (ikke-udtømmende liste)

Nedenfor er en ikke-udtømmende liste over europæiske og globale flyselskaber. Vi har specifikke sider for alle disse flyselskaber. Vi råder dig til at konsultere dem for at lære mere om betingelserne for kompensation og refusion i tilfælde af en forsinket, aflyst eller overbooket flyvning med disse flyselskaber.

Hvordan får du kompensation for dit forsinkede eller aflyste fly fra flyselskabet?

Hvis dit fly er forsinket eller aflyst, er flyselskabet forpligtet til at kompensere dig. Du kan modtage denne kompensation, hvis :

  • Dit fly er forsinket med mere end 3 timer, eller
  • dit fly aflyses mindre end 14 dage før afrejsedatoen.

I begge disse tilfælde skal flyselskabet være ansvarlig for forsinkelsen. Se vores sider nedenfor for at finde ud af mere om de enkelte flyselskabers kompensationsbetingelser.

Hvordan fungerer tjenesten fra Fly-Forsinket.dk?

I tilfælde af forsinkelse, aflysning eller overbooking er vi klar til at hjælpe dig med at gøre krav på dine rettigheder over for flyselskabet. Fly-Forsinket.dk fungerer efter princippet om "ingen succes, ingen gebyr". Det betyder, at vores provision kun gælder, hvis vi opnår et resultat. Hvis ikke, betaler du intet! Ved hjælp af vores kompensationsberegner kan du i løbet af få minutter, gratis og uforpligtende, tjekke om dit fly giver dig ret til erstatning eller refusion, samt beløbet: