Lufthansa-fly forsinket eller aflyst? Ansøg om kompensation og refundering af din billet!

Lufthansa er et af de største flyselskaber i Europa med omkring 1.000 flyvninger hver dag. Så det er ingen overraskelse, at forsinkede og aflyste Lufthansa-fly er en daglig begivenhed. Hvis du har oplevet et forsinket eller aflyst Lufthansa-fly, skal du vide, at du kan have ret til op til 600 euro i kompensation. Derudover kan du også have ret til at få refunderet din billetpris for aflyste fly. Brug vores , til at tjekke, om du er berettiget til kompensation. Det tager mindre end et minut!

Påføres på mindre end 5 minutter!

Hvad du har brug for at vide

 • Forsinket Lufthansa-fly? Hvis forsinkelsen var på mindst 3 timer, og det var flyselskabets skyld, kan du kræve kompensation.

 • Aflysning af et Lufthansa-fly? Hvis aflysningen blev annonceret mindre end 14 dage før din planlagte afgang og var flyselskabets skyld, kan du muligvis kræve kompensation.

 • Ansøg om kompensation og refusion med hjælp fra Fly-Forsinket.dk - alt, hvad du skal gøre, er at sende os dine flydokumenter, så tager vi os af resten. Hvis det er nødvendigt, vil vi også kæmpe for dine rettigheder i retten. Vi tager kun en procentdel af de sager, vi vinder.

 • Brug vores kompensationsberegner til at tjekke, om du er berettiget til kompensation fra Lufthansa på bare ét minut!

Forsinket flyvning med Lufthansa: dine rettigheder

Hvis din flyvning med Lufthansa er forsinket, annulleret eller overbooket, her er hvad du bør gøre og hvad bør du vide

Det tyske Lufthansa AG (LH) er det største flyselskab i Europa. Lufthansa indtager også sjette plads blandt de største flyselskaber i verden, med 107 millioner passagerer. Lufthansas hovedbase er Frankfurt am Main, hvor fra flyselksabet betjener en række af sine lang distance flyvninger. Ind under Lufthansa gruppen falder flere datterselskaber, såsom Austrian Airlines, Eurowings / Germanwings, Swiss og Brussels Airlines. Lufthansa er også en del af Star Alliance gruppen.

Rundt 14% af alle flyvninger med Lufthansa bliver i gennemsnit forsinket med mere end 15 minutter. Sammenlignet med mange konkurrenter er dette en høj punktlighedsrate, men i betragtning af at et støre antal flyvninger der betjenes af selskabet, betyder det ligevel at mange passagerer påvirkes af en forsinkelse med Lufthansa på deres planlagte rejse.


Lufthansa opóźniła lub odwołała Twój lot?

Mój lot Lufthansą został opóźniony lub odwołany — jakie są moje prawa?

Jeśli przydarzył Ci się opóźniony lub odwołany lot Lufthansa, pamiętaj, że Twoje prawa pasażerskie chronione są przez Rozporządzenie (WE) nr 261/2004, znane też jako EU261. Rozporządzenie to zapewnia Ci prawo do odszkodowania w przypadku mocno opóźnionego lub nagle odwołanego lotu, a także prawo do zwrotu kosztów biletu w przypadku przede wszystkim odwołanych lotów.


Jak dokładnie brzmią zapisy w Rozporządzeniu?

 • Jeśli Twój lot samolotem linii Lufthansa został opóźniony o co najmniej 3 godziny, możesz ubiegać się o odszkodowanie w wysokości do 600 euro.

 • Jeśli Lufthansa odwołała Twój lot, a Ty postanawiasz nie skorzystać z oferowanego przez linię lotu alternatywnego, możesz ubiegać się o zwrot pieniędzy za bilet.

 • Jeśli Lufthansa ogłosiła odwołanie lotu mniej niż 14 dni przed planowanym wylotem, możesz również ubiegać się o odszkodowanie w wysokości do 600 euro.

Få kompensation for din tabte tid.

Det tager kun et par minutter at udfylde en ansøgning på Fly-Forsinket.dk

Indsend en ansøgning
W Kkd6 S Vp

Forsinket flyvning med Lufthansa?

Lufthansa er kendt for at yde god service; slig som SAS konkurrerer selskabet ikke på pris, men på andre faktorer, som at yde en førsteklasses service.  Men der er stadig et område, hvor selskabets kundeservice ikke er fulds ud kapitaliseret: nemlig når kunderne kræver kompensation på grund af en flyforsinkelse.

I overensstemmelse med gældende EU-lovgivning har passagerer, hvis deres fly er overbooket eller forsinket med mindst 3 timer, ret til økonomisk kompensation. Afhængig af afstanden vil kompensationen beløbe sig på 250 €, 400 € eller 600 €. Mange luftfartsselskaber betaler imidlertid ikke denne kompensation frivilligt - selv den tyske Lufthansa er desværre ingen undtagelse. I det omfang passagererne er opmærksomme på deres ret overhovedet, gives der normalt et negativt svar efter en lang ventetid: På grund af at ekstraordinære omstændigheder, var årsag til forsinkelsen, er det desværre ingen ret til kompensation.

Hos Fly-forsinket.dk bruger vi vores fly- og vejdatabaser til at kontrollere flyselskabernes påstande og i mange tilfælde siger vi os uenige i dem, efter at have analyseret situationen. Vores erfarne juridiske afdeling er meget opmærksom på de juridiske definitioner og hvad de rent faktisk betyder. De har lang erfaring med at behandle kompensationskrav rettet mod Lufthansa og de ved hvordan man bedst handler imod flyselskabet.


Lufthansa-fly forsinket eller aflyst?

Ansøg om kompensation på op til 600 € pr. person!

Tjek dit fly
U Vp D2 X6p top
U Vp D2 X6p bottom

Disse flyvninge med Lufthansa er tit forsinkede

Da Lufthansa transporterer passagerer i hele Europa, konfronteres vi ofte med tilfælde af forsinkede Lufthansa-flyvninger. Nogle flyvninger er særligt berørt. Nedenfor finder du et overblik over de ruter, som vores kunder ofte bruger, og hvor der har opstået problemer der har føret til forsinkelser:

 • Lufthansa Flight LH0572
 • Lufthansa Flight LH1129
 • Lufthansa Flight LH1155

EU’s passagerrettigheder, EF 261/2004, gælder selvfølgelig også på alle andre Lufthansa-ruter, selvom destinationen eller afgangshavnen er uden for EU.

Hvad bør du gøre?

 • Gem en kopi af din e-billet / reservationsbekræftelse
 • Bemærk dit flyvenummer
 • Forsøg at finde ud af årsagen til din forsinkelse
 • Check om andre flyvninger er forsinket eller aflyst ved din afgang og ankomst lufthavn
 • Brug  vores krav kalkulator for at se, hvor meget kompensation du måske har ret til
 • Send ind dit krav til os dersom du ønsker vores assistance til at kræve din kompensation