easyJet: kompensation for forsinkede eller aflyste flyvninger

Var dit easyJet-fly forsinket eller aflyst? Ansøg om kompensation via vores hjemmeside, og få op til 600 € (over 2.500 kr.) i kompensation pr. person!

Tjek din flyrejse med vores kompensationsberegner!

Kompensation for en easyJet-flyvning: Det skal du vide

 • EasyJet-fly forsinket med 3 timer eller mere? Indsend et kompensationskrav!

 • EasyJet-fly aflyst i de sidste 2 uger før planlagt afgang? Du har også ret til kompensation!

 • Kompensation for en easyJet-flyvning kan være op til 600 euro (eller mere end 2.500 pund) pr. passager.

 • Flyselskabet kan kun nægte kompensation, hvis flyproblemet er forårsaget af tredjeparter eller såkaldt "force majeure" (f.eks. usædvanligt dårligt vejr).

Hvis dit easyJet fly er forsinket, aflyst eller overbooked, her er hvad du bør gøre

easyJet er en af Europas største lavpriselskaber og har siden 1995 fløjet passagerer til destinationer i hele Europa. Flyselskabet har base i London ved Luton Lufthavn og opererer i underkant af 400 flyvninger fra Københavns lufthavn per måned. easyJet flyver i dag til 132 lufthavne i 31 lande og betjener 802 ruter.

EasyJet-fly forsinket eller aflyst?

Ansøg om kompensation på op til 600 € pr. person!

Ansøg online
W Kkd6 S Vp

EasyJet er tit forsinkede

Statistikker viser, at lavprisflyselskaber har tendens til at blive oftere forsinket end andre flyselskaber. Fra Københavns Lufthavn viser punktlighedsstatistikkerne, at easyJet blev forsinket mere end 15 minutter på mellem 20% og 29% af deres flyvninger per måned i 2017. Den gennemsnitlige forsinkelsestid var omkring 40 minutter.

Det betyder, at mange danske flypassagerer har oplevet længere forsinkelser, når de flyver med easyJet.  Problemer og frustrationer, som ofte nævnes af passagerer i forbindelse med forsinkelser med flyselskabet, er mangel på personale til stede for at give råd og assistance og ofte manglende tilbud om grundlæggende pleje, for eksempel når de holdes inde i flyet i længere perioder.

Problemer med en easyJet-flyvning?

Du kan få op til 600 euro i kompensation!

Tjek min påstand
U Vp D2 X6p top
U Vp D2 X6p bottom

Årsager easyJet giver for at undgå at betale kompensation

 1. Ligesom flere andre flyselskaber har easyJet let for at skylde på usædvanlige omstændigheder: I nogle tilfælde skyldes faktisk  forstyrrelsen en hændelse der er udenfor flyselskabets kontrol. I andre tilfælde er det simpelthen ikke rigtig at forholdene var usædvanlige. I andre tilfælde påvirkende en usædvanlig omstændighed en tidligere flyvning eller der var operationalle problemer der resulterede i en meget længere forsinkelse end nødvendig.

 2. Gavekort til en lavere værdi end kompensationsbeløbet: Ofte tilbydes kuponer for mad og drikke, hvilket passagerer er berettigede til i tilfælde af lange forsinkelser. Nogle gange tilbydes det også i denne forbindelse gavekort eller vouchers til billetprisens værdi. Da easyJet er et lavprisflyselskab vil denne værdi i de fleste tilfælde være lavere end det kompensationsbeløb passagererne måske er berettiget til. Passagerer er tit uvidende om, at de ikke længer har ret til at kræve kompensation under EU’s Forordning, dersom de accepterer sådanne gavekort.

Problemer med en easyJet-flyvning?

Du kan få op til 600 euro i kompensation!

Tjek dit fly
W Fb Gs2qx

Hvad bør du gøre?

 • Bemærk den nøjagtige længde af din forsinkelse – du har måske ret til kompensation

 • Gem en kopi af din e-billet / reservationsbekræftelse / boardingpas

 • Bemærk dit flyvenummer

 • Forsøg at finde ud af årsagen til din forsinkelse

 • Check om andre flyvninger er forsinket eller aflyst ved din afgang og ankomst lufthavn

 • Brug  vores krav kalkulator for at se, hvor meget kompensation du måske har ret til

 • Send ind dit krav til os dersom du ønsker vores assistance til at kræve din kompensation

Om easyJet

easyJet er et af Europas førende lavprisflyselskaber, der tilbyder økonomiske flyrejser over hele kontinentet. Med base i Storbritannien opererer easyJet en omfattende ruteplan, der forbinder en bred vifte af destinationer, hvilket gør det til et populært valg for budgetbevidste rejsende. Flyselskabet er kendt for sin effektivitet og kundeservice, men som alle flyselskaber kan det opleve forsinkelser og aflysninger. På Fly-Forsinket.dk kan du finde hjælp og information om, hvad du kan gøre, hvis din easyJet-flyvning bliver forsinket eller aflyst.