Gør krav på din kompensation for aflyste eller forsinkede Transavia flyvninger

Fløj du med Transavia, og blev dit fly forsinket eller aflyst? EU-reglerne beskytter dine rettigheder i den slags situationer, og du kan være berettiget til kompensation på op til €600 euro samt tilbagebetaling.

Det tager blot et par minutter at sende dit krav afsted!

Det vigtige:

 • Var dit Transavia-fly forsinket med 3 timer eller mere? Så er du sandsynligvis berettiget til op til 600 € i kompensation!

 • Blev dit Transavia-fly aflyst? Hvis du ikke tog et alternativt fly, som flyselskabet tilbød, kan du kræve fuld tilbagebetaling.

 • Blev dit Transavia-fly aflyst mindre end 14 dage før den oprindelige afrejsedato? Så er du måske også berettiget til flykompensation.

 • Problemer med et andet flyselskab? Du har op til 6 år til at kræve din tilbagebetaling og kompensation!

 • Tjek, om du er berettiget til Transavia-flykompensation og -refundering ved hjælp af vores gratis og uforpligtende kravberegner.

Kend dine rettigheder i tilfælde af en aflyst eller forsinket Transavia flyvning

Hvis dit Transavia-fly blev aflyst eller forsinket, er dine rettigheder som flypassager beskyttet af EU-forordning 261/2004, også kaldet EU261 eller forordningen om flykompensation. Ifølge denne lov er du sandsynligvis berettiget til flykompensation og - i tilfælde af flyaflysninger - også tilbagebetaling, hvis din flyrejse bliver afbrudt på grund af flyselskabets handlinger.

 • Var dit Transavia-fly forsinket? Du kan være berettiget til kompensation, hvis dit fly var forsinket i mindst 3 timer. Hvis forsinkelsen var flyselskabets skyld, kan du kræve op til 600 euro i Transavia-flykompensation.

 • Blev dit Transavia flyvning aflyst?  Hvis du ikke tog imod tilbuddet en alternativ flyvning, som flyselskabet tilbød, kan du kræve fuld tilbagebetaling af pengene. Du må ikke tage imod værdikuponer, da de begrænser dine muligheder i fremtiden. Hvis dit fly blev aflyst mindre end 14 dage før afgang, kan du desuden være berettiget til kompensation fra Transavia.

 • Flyselskaber er ifølge loven forpligtet til at tilbyde passagerer specifik assistance, eller "retten til forplejning", uanset årsagen til flyforsinkelsen. Vouchers kan bruges til indkvartering, spisning, rejser og kommunikation. Flyselskabets serviceskranke i lufthavnen er det sted, hvor du kan hente kuponerne. Flyselskabet juridisk forpligtet til at refundere dine omkostninger (så længe de er rimelige), så hvis medarbejderne i serviceskranken ikke vil give dig værdikuponerne, skal du alligevel købe det, du har brug for.

Du har ikke ret til kompensation, hvis dit fly blev aflyst eller forsinket på grund af "ekstraordinære omstændigheder". For at passagerer er berettiget kompensation, skal flyselskabet være den eneste part, der er skyld i flyafbrydelsen.

Hold flyselskabet til ansvar og få op til €600 i kompensation.

Med Fly-Forsinket.dk, tager det blot et par minutter at oprette et krav.

Gør krav nu
W Kkd6 S Vp

Jeg rejser udenfor UK/EU med Transavia. Kan jeg stadig gøre krav på kompensation?

Ja, da Transavia er et flyselskab fra EU, kan du kræve din flykompensation og flyrefusion, uanset hvad destinationen er.

Det er dog værd at bemærke, at reglerne er forskellige for flyselskaber fra lande uden for EU og Storbritannien.


Type flyvningEksempelKompensation
Flyvning med britisk luftfartsselskabTokyo til London med British AirwaysJa
Flyvning med et EU flyselskabAmsterdam til London med KLMJa
Flyvning med et ikke-britisk/ikke-EU flyselskab fra StorbritannienLondon til Tokyo med Japan AirlinesJa
Flyvning med et ikke-britisk/ikke-EU luftfartsselskab til StorbritannienTokyo til London med Japan AirlinesNej

 Transavia kompensation på grund af forsinket flyvning

Blev dit Transavia-fly væsentligt forsinket? Så er der stor sandsynlighed for, at du er berettiget til kompensation for forsinkelsen på op til €600.

Du kan kræve kompensation fra transavia, hvis:

 1. Dit Transavia-fly var forsinket med 3 timer eller mere.

 2. Flyselskabet er den skyldige part i forsinkelsen. (Du skal tage hensyn til de såkaldte ekstraordinære omstændigheder - såsom tyk tåge eller tordenvejr, der forhindrer flyet i at lette. Hvis dette sker, er du muligvis ikke berettiget kompensation fra Transavia).

Kompensation for en aflyst flyvning med Transavia

Hvis din Transavia-flyvning blev aflyst, kan du anmode om fuld tilbagebetaling af pengene fra flyselskabet. Desuden kan du under visse omstændigheder også være berettiget til kompensation for aflyst fly på op til €600 .

Hvornår kan jeg gøre krav på min aflyste Transavia-flyvning?

Hvis flyaflysningen blev annonceret mindre end 14 dage før den oprindelige afrejsedato dato, kan du også være berettiget til flykompensation på op til €600.

Flykompensation gives kun, hvis flyselskabet er skyld i forsinkelsen. Hvis der er opstået ekstraordinære omstændigheder, som f.eks. usædvanligt dårligt vejr, der forhindrer flyet i at lette, er du muligvis ikke berettiget til kompensation.

Hvornår kan jeg gøre krav på en tilbagebetaling for en aflyst Transavia-flyvning?

Du kan kræve en tilbagebetaling fra Transavia, hvis dit fly blev aflyst, og du ikke tog imod et tilbud om et alternativt fly, der blev tilbudt af flyselskabet.

Husk, at du nogle gange måske slet ikke får tilbudt et alternativt fly. I denne situation kan du selvfølgelig også opkræve refundering fra Transavia.

AfbestillingsbeskedAlternativ flyvningKompensation
mindre end 7 dage på forhåndAfgår 1t+ tidligere eller ankommer 2t+ senereJa
7-14 dage på forhåndAfgår 2t+ tidligere eller ankom 4t+ senereJA
Mindre end 14 dage på forhåndIngen alternativ flyvning tilbudtJa + tilbagebetaling

Blev dit fly med Transavia forsinket eller aflyst?

Du kan gøre krav på kompensation på blot et par minutter!

Gør krav nu
U Vp D2 X6p top
U Vp D2 X6p bottom

Kan jeg få flykompensation hvis jeg afbestiller min rejse med Transavia? 

Du er muligvis ikke berettiget til flykompensation i henhold til britisk/europæisk lovgivning om flypassagerers rettigheder, hvis du vælger at aflyse din Transavia-flyvning. Du kan besøge Transavias hjemmeside eller kontakte deres kundeserviceafdeling for at få mere at vide om deres kompensations- og refusionsprocedurer.

Transavia mistede en forbindelsesflyvning grundet forsinkelse eller aflysning

I følge britisk/EU-lovgivning om flypassagerers rettigheder kan du være berettiget til kompensation og/eller tilbagebetaling af billetten, hvis du har booket begge fly under samme booking, og forsinkelsen eller aflysningen opfylder kriterierne.

Burde jeg tage imod rejsekuponer fra Transavia i stedet for en tilbagebetaling?

Vi anbefaler ikke at tage imod rejsekuponer fra Transavia. 

 1. Hvis du tager imod en rejsekupon skal du flyve med samme flyselskab i fremtiden.

 2. Rejsekuponer udstedt af flyselskab har typisk strenge udløbs-/forældringsdatoer. Det tvinger dig til at lave dine rejseplaner hurtigt.

 3. Hvis flyselskabet går konkurs, kan du ikke længere ombytte din voucher til en refundering - så du mister simpelthen dine penge.

Har du allerede accepteret en rejsekupon? Vi kan måske hjælpe dig med at ombytte den til en tilbagebetaling. Du skal blot give os nogle grundlæggende oplysninger om din flyrejse, så vil vores eksperter se, hvad der er muligt i dit tilfælde.

Tjek status på din flyvning med Transavia

Tjek status på dit fly, før du tager i til lufthavnen, så du er klar til eventuelle justeringer i sidste øjeblik. Besøg flyselskabets hjemmeside, lufthavnen eller en flytracker for at holde øje med dit Transavia-fly.

Hvor meget kompensation kan jeg modtage for en forsinket flyvning med Transavia?

Kompensationsbeløbet besluttes på baggrund af flyvningens distance.


Type flyvningEksempelKompensation
Flyvning med britisk luftfartsselskabTokyo til London med British AirwaysJa
Flyvning med et EU flyselskabAmsterdam til London med KLMJa
Flyvning med et ikke-britisk/ikke-EU flyselskab fra StorbritannienLondon til Tokyo med Japan AirlinesJa
Flyvning med et ikke-britisk/ikke-EU luftfartsselskab til StorbritannienTokyo til London med Japan AirlinesNej

Ekstraordinære omstændigheder - kan Transavia nægte mig kompensation?

I de fleste tilfælde er flyselskaber forpligtet til at betale kompensation til passagerer i tilfælde af en væsentlig forsinket eller pludselig aflyst flyvning. Der er dog også de såkaldte ekstraordinære omstændigheder - situationer, hvor flyafbrydelsen ikke skyldes flyselskabet, men en tredjepart eller force majeure. I sådanne situationer har passagererne muligvis ikke ret til kompensation.

Nogle af de typiske ekstraordinære omstændigheder er for eksempel:

 • Dårligt vejr, f.eks. tæt tåge, kraftig regn eller tordenvejr.

 • En strejke, oftest specifikt inden for luftfartsindustrien.

En strejke blandt flyselskabets besætning betragtes dog ikke som en ekstraordinær omstændighed!

 • Politiske omstændigheder, som f.eks. et terrorangreb eller en generel sikkerhedsrisiko på grund af politisk uro.

 • Naturkatastrofer, herunder vulkanudbrud og orkaner.

 • En kollision mellem flyet og fugle eller andre fremmedlegemer.

 • En syg eller uregerlig passager.

 • Flyforsinkelser forårsaget af lufthavnspersonalet, f.eks. ekstraordinært lange køer til sikkerhedskontrollen.

Du skal dog huske på, at flyselskaberne nogle gange bruger ekstraordinære omstændigheder som undskyldning for at afvise selv gyldige krav. De kan f.eks. sige, at vejret var for dårligt til, at flyet kunne lette, selv om andre flyselskaber ikke har rapporteret om sådanne problemer.

Hvis du ønsker at maksimere chancerne for at få dine penge, skal du kræve din kompensation og tilbagebetaling i dag med hjælp fra Fly-Forsinket.dk. Vi gennemgår luftfartsdata omhyggeligt, konsulterer vores juridiske team og holder flyselskabet til ansvar. Hvis det er nødvendigt, går vi endda i retten på dine vegne. Alt dette er baseret på "ingen kompensation, intet gebyr" - så der er ingen risiko for dig!

Forsøgte flyselskabet at nægte dig kompensation eller refundering?

Lad vores eksperter undersøge din sag nærmere!

Gør krav nu
W Fb Gs2qx

Aflyst eller forsinket fly på grund af Transavia strejke

Har du oplevet en flyafbrydelse forårsaget af en strejke blandt Transavias besætning? Så er du højst sandsynligt også berettiget til flykompensation.

I tilfælde af strejke blandt deres eget personale afviser flyselskaberne ofte kompensationskrav i første omgang. Når du gør krav på kompensation, bør du sikre dig, at du har ægte eksperter på din side, som kan håndtere hele den juridiske proces for dig, herunder en eventuel retssag mod flyselskabet.

Hos Fly-Forsinket.dk gør vi netop det - du skal bare bruge et par minutter på at uploade alle de nødvendige dokumenter, så tager vi os af resten af den juridiske proces for dig. Vi kæmper for dine rettigheder lige til det sidste og vil altid være der for at besvare dine spørgsmål og holde dig orienteret om status for dit krav.

For at gøre det nemmere for dig følger vi en "ingen kompensation, intet gebyr" regel - så der er ingen risiko for dig, når du gør krav på noget.

Hvor lang tid har jeg til at kræve kompensation og tilbagebetaling fra Transavia?

Generelt kan du have op til 6 år til at kræve kompensation og tilbagebetaling for din Transavia-flyrejse.

Mere præcist afhænger dette af:

 1. Lovgivningen i det land du rejser ud af

 2. Lovgivning i det land du ankommer i

 3. Lovgivningen i det land, hvor flyselskabet har sit hovedkontor

Passageren kan vælge den mest fordelagtige lov, når han eller hun gør krav på erstatning.

F.eks. Hvis du flyver med Transavia France fra Glasgow til Paris, har du 5 år til at gøre krav gældende, da det er den gældende forældringsfrist for at gøre krav i både Frankrig og Skotland.

=> Tjek, om du stadig kan kræve kompensation og tilbagebetaling fra Transavia

Er du usikker på, om du er berettiget erstatning?

Brug vores gratis og uforpligtende kompensationsberegner!

Tjek min flyvning
W Kkd6 S Vp

Hvor lang tid vil det tage at få min kompensation eller tilbagebetaling fra Transavia?

Passagerer, der gør krav på Fly-Forsinket.dk, finder ofte penge på deres konto inden for et par uger eller måneder.

Vær dog opmærksom på, at ventetiden nogle gange kan blive længere, især i situationer, hvor flyselskabet ikke reagerer, og/eller der skal lægges retssag an.

Men med Fly-Forsinket.dk behøver du ikke at være på vagt hele tiden, når du har indsendt dit krav. Vi gør reklamationsprocessen nem - du skal bare bruge et par minutter på at give os de grundlæggende oplysninger om din flyrejse, og så tager vi os af alt det andet.

Denne passager efterlod os følgende anmeldelse som vidnesbyrd om deres oplevelse med deres krav. "Fantastisk service!!! Jeg havde 2 flyaflysninger med Transavia. Jeg modtog begge kompensationer meget hurtigt. Meget professionel."

Uanset hvor lang tid dit krav vil tage, vil vi holde dig opdateret om forløbet og være der til at besvare alle dine spørgsmål. For at gøre det nemmere for dig, arbejder vi udelukkende på en "ingen kompensation, intet gebyr"-basis.

Er du usikker på, om du er berettiget til kompensation?

Hvordan kræver jeg kompensation/tilbagebetaling fra Transavia?

Start med at sikre dig, at du faktisk er berettiget kompensation og/eller tilbagebetaling. Det kan du gøre ved at bruge vores gratis og uforpligtende kravberegner.

How to claim Transavia compensation / Transavia refund?

Start by making sure you are indeed eligible for Transavia compensation and/or a Transavia refund. You can do so by using our free, no-obligation Claim Calculator.

Then, you can either try to submit a claim by yourself or let us handle the work for you. When claiming with Fly-Forsinket.dk, the whole process will take you as little as a few minutes — you just provide us with basic info regarding your flight, we take care of all the rest. We will thoroughly analyse your claim, get it to the right people at the airline, and — if needed — fight for you in court as well. All this on a ‘no win, no fee’ basis, for your convenience.

Hvis du vil vide mere om vores gebyrer, kan du besøge vores prisliste.

Ellers kan du starte processen med det samme, hvis du er klar til at oprette en sag om erstatningskrav - du kan gøre det direkte fra din telefon eller din computer!

Om Transavia

Transavia er et hollandsk lavprisselskab og en del af Air France-KLM Group. Det flyver primært til feriedestinationer, der er populære blandt hollandske rejsende, såsom Spanien, Grækenland, Italien og en række lande i Nordafrika, herunder Marokko og Tunesien.

Flyselskabet har også et fransk datterselskab, Transavia France.

I Storbritannien flyver selskabet fra Edinburgh til Rotterdam og Paris og fra Glasgow til Paris. Transavia France har også en rute mellem Dublin og Paris.