Om os

Uanset om du skal på ferie eller på forretningsrejse, er en forsinkelse eller aflysning altid irriterende. Desværre nægter luftfartsselskaber generelt at udbetale den økonomiske kompensation man har juridisk krav på. Manglende viden, ekspertise og tid er hovedårsagerne til, at passagerer opgiver kompensationsprocessen. Af denne grund blev Yource, moderselskabet til blandt andet Fly-Forsinket.dk, grundlagt i 2010. Vi hjælper alle rejsende og rejsearrangører med at kræve kompensation for forsinkede, aflyste og overbookede flyrejser. Yource er live i 9 lande, og vi tilbyder support på 8 forskellige sprog under et mærke. Vi tager os af al kommunikation med tredjeparter og har til formål at bringe alle krav til en vellykket afslutning.

Bart de Jonge

CFO

Før stiftelsen af Yource med Tom og Mario i 2010 studerede Bart Business Economics i Amsterdam. Han er nu ansvarlig for alle Yource's finanser inklusiv selskabets budget, investeringer og finansielle overslag. Han overvåger også de operative processer og deres effektivitet, og står for produkt udvikling.

Tom van Bokhoven

CEO

Efter han blev færdig med sin BA i Utrecht, flyttede Tom til Amsterdam hvor han fik sin anden uddannelse i Construction Management, og startede sit iværksætteri. Siden stiftelsen af Yource, har Tom været ansvarlig for planlægning af selskabets strategi, samt dets hjemmeside hvilket inkluderer Flight-Delayed.co.uk og Vol-Retardé.fr. Han går også i front for den internationale marketing og PR, og har en vigtig rolle i selskabets indkøb (B2C og B2B). I hans fritid er han aktiv i Amsterdams iværksætter scene.

Mario Wester

CTO

Under hans uddannelse i Multimedia Design i Amsterdam startede Mario en forretning i web design og webudvikling. Som udvikler har han bygget (back office) systemer og applikationer for flere selskaber. Han stiftede Yource sammen med Tom og Bart, da han studerede Business Information Science. Mario overser nu selskabets IT-processer og Business Intelligence for de international hjemmesider. Dette inkluderer også beskyttelse af klienters personlige data.