Pexels photo 265685

Thomas Cook lancerer nyt underholdnings system

tirsdag den 1. august 2017

I en pressemeddelelse annoncerer Thomas Cook Airlines Scandinavia at de nu kan tilbyde  passagerer at streame fra egen elektronik via deres nye underholdningssystem, SunStream, som det første flyselskabet i Norden.

Systemet gør det muligt for passagerer at  se film, tv-serier, lytte til musik eller læse via sine egne tablets, smartphones eller computere.

I en presse meddelelse udtaler Christoph Debus, Chief Airlines Officer i Thomas Cook Group:

"Vi arbejder hele tiden på at udvikle kreative ideer, som kan gøre flyvningen sjov og bekvem lige fra forudbestilling af tax-free varer fra Airshoppen og en opgradering af kabinerne i vores fly til digitale og personligt tilpassede underholdningssystemer på både korte og mellemlange flyvninger. Det er helt i tråd med underholdningen ombord på vores oversøiske flyvninger, som har været en stor succes, siden vi lancerede det i 2016."

For at bruge tjenesten skal passagerer laste ned en gratis app. Under flyvningen kan WiFi aktiveres og man kan få adgang til underholdningspakken med alt medieindhold for 4 EUR pr. bruger pr. flyvning, eller omlag 30 danske kroner. En familiepakke for fire personer kan købes til 15 EUR; circa 112 DKK.

Per i dag tilbydes tjenesten på ca 65% af Thomas Cooks flyvninger. Rejsende vil blive informeret på forhånd, dersom tjenesten er tilgængelig på deres flyvning.

Appen kan downloades herfra:

iOS: http://bit.ly/SunstreamApple

Android: http://bit.ly/SunstreamGoogle