Problemer med din flyrejse?

Var dit fly forsinket, aflyst eller overbooket? Du kan have ret til op mod 4.481,00 kr. i kompensation.

Hvad du skal gøre, hvis dit fly er forsinket eller annulleret fra London Gatwick lufthavn

London Gatwick (LGW) er den næstmest populære lufthavn i Storbritannien, lige efter London Heathrow. Det er den ottende største lufthavn i Europa målt ved antallet af passagerer: i 2016 rejste i alt 43 millioner passagerer gennem Gatwick, der blandt andet til lufthavnens 183 direkte destinationer. Men med så meget passagertrafik er en flyafgang fra denne lufthavn også bundet til at blive forsinket, annulleret eller overbooket en gang imellem.

 

➜ Læs om dine rettigheder

Krav på kompensation? 

Passagerer der flyver fra Gatwick lufthavn er beskyttet af EU's forordning (EF) nr. 261/2004. I henhold til forordningen skal flyselskab give passagerer kompensation, hvis deres flyvning er forsinket i mere end tre timer, spontant annulleret, eller hvis ombordstigning nægtes på grund af overbooking. Afhængig af flyveafstanden kan kompensationen variere fra € 250,00 op til € 600,00 per passager. Det er dog ikke altid lige let at kræve og modtage den kompensation man har krav på, da selskaberne ofte forsøger at undgå at udbetale kompensation. Her er et par små tips til at huske på, når dit fly er forsinket fra Gatwick lufthavn, og du har mistanke om, at du måske har ret til erstatning:

1. Gem dine dokumenter

 • Flyvedokumenter (boardingkort, reservationsbekræftelse, e-billet, bekræftelse af forsinkelse osv.)

 • Kvitteringer for ekstraomkostninger (fx taxi, mad og indkvartering)

2. Bemærk dine flydata

 • Flynummer

 • Tidspunkt for flyvningen (ankomst- og afgangsplan)

 • Forsinkelsens længde (endelig afgang og ankomsttid)

3. Prøv at vide årsagen til forsinkelsen

 • Spørg personalet

 • Tjek vejret

 • Kontroller, om andre fly er forsinkede eller annuleret

4. Tjek dit fly med vores kravberegner

 • Angiv dine flyoplysninger og find ud af, hvor meget du kan få

5. Kræv kompensation

At indgive et krav på egen hånd kræver at man kender sine rettigheder, lovgivningen og gældende retspraksis. Man skal finde ud af om flyvningen møder forordningens specifikke kriterier og man skal tit korrespondere frem og tilbage med flyselskabet, som måske ikke deler din mening om sagen. Fordi flyselskaber til tider forsøger at undlade at at betale kompensation, bliver det til og med nødvendigt at tage sager til retten.

Hvis du foretrækker at ikke spilde din tid og teste din tålmodighed, skriv til os hos Fly-Forsinket.dk, da vi ville være mere end glade for at hjælpe dig med din sag. Med en omfattende database over faktiske flyveplaner og vejrforhold, mange års erfaring og en 98% succesrate i retten, er vi mere end godt rustet til at kæmpe for din sag. Glemte vi at nævne vores "no win, no fee" gebyrstruktur? Hvis vi skal tage sagen til retten, tager vi al risiko og vi dækker de juridiske omkostninger, uden at ændre vores successgebyr, der kun hvis du bliver betalt, om du faktisk ender op med at blive udbetalet din kompensation. 

 

➜ Krev kompensation

Nyttige oplysninger

Internet og support

London Gatwick lufthavn (IATA-kode: LGW) tilbyder gratis Wi-Fi i en og en halv time til alle, der strejfer deres haller. Yderligere timer og planer kan også købes hos Boingo for dem der har brug for den ekstra digitale adgang. Bemærk, at Boingo tilbyder månedligt abonnement, 24 timer på et sted eller standard mobiltjenester.

En anden facilitet, som Gatwick tilbyder, er opladningspunkterne for din telefon. Disse er placeret både før og efter sikkerhedskontrollen. Det betyder, at du altid har mulighed for at oplade din telefonen, hvis det er nødvendigt; for eksempel hvis dit fly er forsinket, og du har pakket din oplader i din indcheckede bagage. 

Mere information om de faciliteter, der findes i Gatwick, findes på deres hjemmeside. Hvis du har et hurtigt spørgsmål til at spørge dem, anbefaler vi dig at kontakte dem på Twitter på @Gatwick_Airport.

Transport fra lufthavnen

Gatwick kan nås med bil, taxa, tog og bus. Det tager omkring 30 minutter at nå det centrale London. Alternativt, hvis du skal overføre i London og komme dig til en anden lufthavn, er der tog, der afgår hvert 15. minut til Heathrow, Stansted og Luton. Kontroller i forvejen, hvilken rute der passer bedst til dig, så du kan sørge for at komme til næste lufthavn til tiden og starte din rejse uden forsinkelser.

Brug for overnatning?

Har flyselskabet annulleret dit fly og er du nu tvunget til at overnatte i Gatwick lufthavn? Hvorfor ikke gøre det bedste ud af en en ubelejlig situation ved at checke ind på et hotel. Som nævnt, husk at beholde kvitteringen for dine udgifter, så vi kan tilføje dette til dit krav. Og der er ingen grund til at bekymre sig om at skulle rejse langt: der er masser af muligheder placeret i lufthavnen. Vælg mellem den moderne BLOC med sin fantastiske udsigt over landingsbanerne, traditionalle Hampton by Hilton eller bekvemme og hippe Yotel og sikre at du er til tiden for din flyvning den næste dag.

Har du allerede tjekket, om du har ret til kompensation via vores krav-beregner? Se vores FAQ eller kontakt os, hvis du har yderligere spørgsmål!

Vores service

  2189 Vurdering
 • Tjek dit fly gratis
 • Få hjælp indenfor 24 timer
 • 98% af retssager vundet
 • Høj vurdering: 9.2 ud af 10
 • Ingen administrative gebyrer
 • Du skal kun betale, hvis det lykkes os at få udbetalt kompensation
 • Online support

Indsend krav

Fly-Forsinket.dk i pressen


thisismoney.co.uk
MailOnline (DailyMail)
The Guardian
Reuters
Herald Scotland
This is Money
Huffington Post UK
Daily Mail
Telegraph.co.uk
TravelMole
This is Money
Daily Mail
The Economist
Financial Times
TravelMole
The Guardian
Reuters
The Sun

Kundernes anmeldelser

Se alle kundeanmeldelser


Den bedste service

Kræv din kompensation nu: Hurtigt, let og skræddersyet


Få hjælp nu

Om Fly-Forsinket.dk

563,267 BRUGERE HAR BRUGT VORES SERVICE
563,267 BRUGERE HAR BRUGT VORES SERVICE
TILGÆNGELIG PÅ 8 SPROG
TILGÆNGELIG PÅ 8 SPROG
GENNEMSNITLIG KOMPENSATION PÅ 943€
GENNEMSNITLIG KOMPENSATION PÅ 943€
HØJESTE BELØB FOR ENKELT KRAV 15,200€
HØJESTE BELØB FOR ENKELT KRAV 15,200€
KRAV HOS MERE END 100 FLYSELSKABER
KRAV HOS MERE END 100 FLYSELSKABER
KUNDE-TILFREDSHED:
9 UD AF 10
KUNDE-TILFREDSHED: 9 UD AF 10

Fly-Forsinket.dk's service


Vurdering af juridisk gyldighed

Nøjagtige flydata

Vurdering af vejrdata

Udarbejdelse af breve

Support når du har brug for det

Mere end en passager

Team af juridiske eksperter

Juridiske process inkluderet

No win, no fee

Kræv den kompensation som du har ret til nu!

Tjek om du har ret til kompensation her