Shutterstock 354063317 1

Norwegian vil give gratis langdistanceflyvninger til hyppige flyvere i 2018

onsdag den 12. juli 2017

Norwegian Air, Europas tredje største lavprisflyselskab, har meddelt, at det vil tildele sine hyppigste flyvere gratis returbilletter og premium opgraderinger på langdistancefly fra næste år.

Luftfartsselskabets loyalitetsprogram, “Norwegian Reward” giver hyppigt rejsende mulighed for at indsamle cash points, som de kan bruge til at få rabatter eller gratis billetter. Flyselskabet har også for nylig lanceret muligheden for at få en Reward Family Account, som giver grupper på op til 7 personer mulighed for at kollektivt samle deres cash points.

En gratis langdistanceflyvning vil blive tilbudt til medlemmer, der flyver mindst 20 rundrejser og har mindst 3000 cash points, optjent i december 2017 vil modtage en gratis returflyvning til en valgfri langdistance destinationer fra Gatwick lufthavn.

Medlemmer, der flyver mindst 10 runde ture på fleksible billetter i 2017, vil blive tildelt en gratis opgradering til Premium på en valgfri langdistancerute.

Norwegians nuværende langdistance ruter fra Gatwick:

  • Boston, USA

  • Florida / Miami, USA

  • Florida / Orlando, USA

  • Los Angeles, USA

  • New York, USA (JFK, Newark, Newburgh-Stuart)

  • Oakland, USA

  • Providence / Boston, USA

Flyselskabet fortsætter sin hurtige globale ekspansion. Det er for nylig blevet meddelt, at den første rute til Sydamerika vil blive lanceret den 14. februar 2018. Ruten, fra London, Gatwick til Argentinas hovedstad, Buenos Aires, vil blive opereret 4 gange om ugen. Med omfattende planer om at udvide i Sydamerika, bør der forventes flere billige ruter der til i den kommende tid.

Skrevet af: Team Fly-Forsinket.dk 

Læs mere...

Akut mangel på piloter forårsager forsinkelser hos Norwegian

Forsinket fly med Norwegain Air? Her er hvad du bør gøre!