Shutterstock 174599999holday

Spontan sommerferie fra Aalborg Lufthavn? Tjek ud feriekalenderen

fredag den 23. juni 2017

Sommerferien er lige rundt om hjørnet, men du har måske stadig ikke planlagt, hvad du skal gøre? Hvis du bor tæt på Aalborg Lufthavn, bør du tjekke deres feriekalender, for en chance til at score en god aftale til en fristende destination. Især hvis sommervejret holder tilbage i Danmark, kan en sidste minuts tur være redningen.

Aalborg lufthavns hjemmesider kan du finde deres feriekalender. Du kan finde en uge for uge oversigt, med destinationer og priser. Er du klar til at tage afsted allerede næste uge? Vi har valgt ud de bedste tilbud til under 1000 kr!

5 gode tilbud til under 1000 kroner i uge 26

  1. Norwegian tilbyder billetter til London for 377,- tur-retur torsdag 27/06

  2. Vueling tilbyder t/r til Barcelona fra 752,- torsdag 29/06

  3. Norwegian tilbyder billetter t/r til Mallorca på tirsdag 27/06 til 775,-

  4. ...og TUI på fredag 30/06  til samme destination og samme pris: 775,- til Mallorca

  5. Norwegian tilbyder billetter til Malaga fra 898,- t/r torsdag 27/06

Uanset om du er klar til at tage en spontan ferie fra Aalborg lufthavn, eller hvis du bare vil drømme, anbefaler at tage et kig på feriekalenderen. Men hvis du faktisk planlægger at rejse, bør du ikke vente for længe med at bestille billetterne. Kalenderen opdateres hver dag, og de bedste tilbud forsvinder hurtigt.

Vil du have du flere rejsetips og opdateringer om luftfarts nyheder og passagerrettigheder?

Følg os på Facebook eller læs mere på vores blog eller nyhedssider