Sådan fungerer det at gøre krav på Fly-Forsinket.dk

Oplev den nemme og effektive måde at få din flykompensation på med Fly-Forsinket.dk

Tjek dit fly gratis

Online support

98% af retssagerne vundet

No win, no fee

Det er nemt at gøre krav på kompensation med Fly-Forsinket.dk.Her er vores enkle 5-trins proces, der maksimerer dine chancer for succes.

1

Tjek din flyrejse på mindre end et minut

Indtast dine flyoplysninger, og find ud af på mindre end et minut, om du er berettiget til kompensation.

Vi har lavet en skræddersyet Claim Calculator, der fortæller dig, om - og hvor meget - flyselskabet skylder dig. Det eneste, du skal gøre, er at indtaste dine flyoplysninger: afgangs- og ankomstlufthavn, dato og klokkeslæt.

Vores Claim Calculator vil så straks fortælle dig, om du er berettiget til flykompensation.

2

Vi vurderer dit krav

Når din berettigelse er blevet bekræftet, kan du nemt indsende de resterende oplysninger og dokumenter, vi har brug for til at behandle flykravet. Vores team af eksperter vil derefter vurdere dit krav og bekræfte dets gyldighed inden for 24 arbejdstimer.

Er kravet ikke gyldigt? Vi informerer dig om hvorfor og lukker din sag gratis.

3

Vi kommunikerer med flyselskabet

Vores team af eksperter i flypassagerrettigheder vil begynde at kommunikere med flyselskabet, så snart vi har bekræftet, at dit krav er gyldigt. Vi forbereder al den nødvendige dokumentation, udarbejder officielle juridiske breve og minder flyselskabet om deres forpligtelser over for dig som passager.

Vi tager os af dit krav fra A til Z, så du kan slappe af, mens vi håndterer hele processen for dig.

4

Vi forsvarer dine rettigheder

Nogle gange er flyselskaberne ikke lydhøre, eller de afviser din kompensation. Bare rolig, vi bliver ved med at kæmpe for dine rettigheder, selv da - vi tager ikke kun lette krav!

Med hjælp fra vores 9 juridiske teams i hele Europa kan vi starte en sag mod flyselskabet i retten. Igen behøver du ikke at gøre noget - vi tager os af alle de juridiske procedurer og giver dig besked, så snart dommerens kendelse foreligger!

5

Du får dine penge!

Til sidst kommer den lykkeligste dag i hele processen: Så snart vi modtager pengene fra flyselskabet, overfører vi dem til din bankkonto!

Størstedelen af de krav, vi håndterer, bliver afsluttet inden for et par uger til et par måneder.