Shutterstock 391708270

Fly fra Colombia til Frankfurt omdirigeret til Manchester efter fødsel ombord

torsdag den 27. juli 2017

Den 26. juli måtte en Lufthansa flyvning afbrydes efter en passager fødte om bord i flyet. Flyvning 543 var på vej fra Columbia til Frankfurt, men blev afledt til Manchester lufthavn, for at sikre bedst mulig assistance til den nye mor.

Kvinden blev godt støttet af kabine besætningen, ud over tre læger, der også var om bord. Barnet blev født cirka en time og 45 minutter fra Manchester, over Atlanterhavet. "For at give den bedste lægehjælp og hjælp til moderen og babyen besluttede besætningen at aflede flyvningen til Manchester, hvor den landede kl. 19.00 lokal tid" udtalte en talsmand for flyselskabet: Passageren og hendes nyfødte søn blev derefter taget til et lokalt hospital for yderligere pleje.

Flyet fortsætte sin rejse til Frankfurt kl. 14.30. En afbrudt flyvning, grundet fødsel ombord, betragtes som en ekstraordinær omstændighed, og passagerer, der er berørt af forsinkelsen, har ikke ret til kompensation.

Skrevet af: Fly-Forsinket.dk