Singapore airlines

Singapore Airlines tilbyder First Class til danske passagerer

onsdag den 21. juni 2017

​Et nyt niveau af luksus kan tilføjes til passagerer, der rejser fra København til Singapore fra dette efterår, da Singapore Airlines introducerer Boeing 777-300ER til at drive ruten. Flyet tilbyder billetter i fire forskellige klasser: Economy, Economy Premium, Business Class og First Class. Sidstnævnte gør det asiatiske luftfartsselskab til den eneste udbyder af første klasse på ruter til og fra Danmark.

Dette melder Flybranchen.dk.

Singapore Airlines introducerer to nye kabineklasser: Premium Economy og First Class. Dette giver rejsende større valgmuligheder, der spænder fra grundlæggende komfort til ekstrem luksus. På de nuværende ruter til og fra Danmark tilbydes der kun Business Class og Economy Class. Den første flyvning med den nye flyvemaskinen, er planlagt til at forlade København den 31. oktober 2017.

Premium Economy: et strejf af luksus for lidt ekstra

Prisforskellen mellem en billet i Economy og Economy Premium  kan være så lille som 1600 kr, hvis du støder på et kampagnetilbud.For de ekstra penge, kan du nyde følgende:

  • Et bredere sæde

  • Ca. 18 cm mere benplads

  • Book the Cook: reserver hovedret fra et bredt menuvalg op til 24 timer før din rejse

  • Drikkevarer af høj kvalitet serveret med måltider, herunder champagne

  • Priority behandling under indtjekning, boarding og i bagagehåndtering

Første klasse: når kun det bedste er godt nok

For ikke så beskedne pris på omkring 50 000 kr, flyselskabet tilbyder en skyhøjt niveau af luksus. Andet flyselskab har forsøgt at sælge disse niche-billetter på det danske marked tidligere, såsom Emirates og Thai Airways, men uden succes. Som følge heraf vil Singapore flyselskab have monopol på at tilbyde første klasse på fly til og fra Danmark. En rejse på første klasse tilbud:

  • En personlig suite

  • Et ekstra bredt sæde, der kan laves i en flad seng, håndsyet læder med diamantsting for ultimativ komfort

  • Kulinariske godbidder skabt af kokke fra det internationale kulinariske panel

  • Og selvfølgelig Dom Perignon og kaviar

Lavpris til Singapore

For dem, der ønsker at rejse mere budgetvenligt, meddelte Norwegian Air også, at de vil åbne ruter direkte til Singapore fra London, Gatwick i det kommende efterår. Lavprisflyselskabet lover gode forbindelser til København, og billetpriserne vil sandsynligvis være langt billigere end hos Singapore Airlines, men dog på bekostning af luksus. Dette vil være flyselskabernes anden rute til Asien, ved siden af det populære feriemål Bangkok.