I Tail of a Boeing from sas 2

SAS fly vender tilbage til Gdasnk lufthavn efter røgudviklig i kabinen

onsdag den 21. juni 2017

En SAS Airbus A319 blev tvunget til at vende tilbage til Gdansk lufthavn i går, da der blev registreret røg i kabinen efter start. Dette rapporterer nyhedsbureauet Check-ind.dk. Hændelsen fandt sted tirsdag morgen, umiddelbart efter at flyet var afgået fra lufthavnen.

Fly SK1758 var på vej til København på tirsdag morgen, med 88 passagerer og 6 besætningsmedlemmer om bord.

Flyet var klar til afgang kl. 06.03, forud for den planlagte tidsplan. Flyet var tilbage på landingsbanen kl. 06.10. Brand- og redningskøretøj stod klare på stedet og alle passagererne blev evakueret gennem redningsslisker uden problemer. Efter en debriefing sammen med kapteinen, blev passagerer ombookede til alternative fly, sagde Knut Morten Johansen, pressechef fra SAS i Norge, til Ritzau.

Sikkerhedslandingen bliver beskrevet som udramatisk, og foruden en forsinkelse for de involverede passagerer blev ingen skade forårsaget af hændelsen.