Paris Charles de Gaulle Lufthavn flyvning forsinket eller aflyst — hvordan gør jeg krav på flykompensation?

Hvis din flyvning fra Paris Charles de Gaulle (CDG) blev forsinket eller aflyst kan du være berettiget kompensation på op til €600 per passager, eller en tilbagebetaling af billetprisen, eller begge dele!

: Gør krav på din kompensation fra CDG Lufthavn på blot fem minutter!

Det vigtigste at vide

 • Var din flyvning fra Charles de Gaulle forsinket med mere end 3 timer? Du kan være berettiget til flykompensation på op til 600 euro pr. passager!

 • Hvis din flyaflysning blev annonceret mindre end 14 dage før din planlagte afgang i Charles de Gaulle Airport, kan du kræve flykompensation på op til 600 euro pr. passager samt fuld tilbagebetaling af din flybillet!

 • Indsend krav online hos Fly-Forsinket.dk - det er en enkel proces og tager kun et par minutter!

 Fly fra Charles de Gaulle Lufthavn er forsinket - kræv flykompensation 

Hvis dit fly til eller fra Charles de Gaulle Airport var forsinket, og du opfylder begge følgende kriterier, kan du være berettiget til flykompensation:


 1. Dit fly var forsinket i mere end 3 timer, OG,

 2. Flyselskabet var ansvarlig for forsinkelsen - hvis forsinkelsen var forårsaget en tredjepart eller en "ekstraordinær omstændighed", er flyselskabet ikke forpligtet til at yde flykompensation - se flere oplysninger nedenfor.

Gør krav på kompensation fra din flyvning fra CDG Lufthavn

Flyaflysning i Charles de Gaulle Airport - flykompensation og refusionspolitik

Hvis dit fly til eller fra Charles de Gaulle Lufthavn blev aflyst, kan du være berettiget til en kompensation på op til 600 €, en fuld refusion eller begge dele.

Hvordan får jeg kompensation for mit aflyste fly fra Charles de Gaulle Lufthavn? 

For at modtage kompensation for et aflyst fly i Charles de Gaulle Airport skal du sikre dig, at din situation opfylder følgende kriterier:

 • Dit fly blev aflyst mindre end 14 dage før den planlagte afgangsdato.

 • Flyselskabet var ansvarlig for aflysningen - Se afsnittet i denne artikel med titlen "Ekstraordinære omstændigheder" for at få flere oplysninger om de scenarier, hvor flyselskabet kan afvise dit krav.

AfbestillingsbeskedAlternativ flyvningKompensation
mindre end 7 dage på forhåndAfgår 1t+ tidligere eller ankommer 2t+ senereJa
7-14 dage på forhåndAfgår 2t+ tidligere eller ankom 4t+ senereJA
Mindre end 14 dage på forhåndIngen alternativ flyvning tilbudtJa + tilbagebetaling

Hvordan får jeg pengene tilbage for min aflyste flyvning fra Charles de Gaulle Lufthavn?

Hvis flyselskabet ikke tilbød dig et alternativt fly, eller hvis det gjorde, men du besluttede dig for ikke at tage imod tilbuddet, kan du stadig anmode om at få refunderet din billet.

Hvad hvis flyselskabet tilbyder mig en rejsekupon? Vi fraråder på det kraftigste, at du vælger en rejsekupon frem for at få pengene tilbage fra flyselskabet. Hvis du accepterer en rejsekupon, skal du rejse med det samme flyselskab igen, og hvis det går konkurs, risikerer du at miste dine penge. 

Indsend krav om €600 kompensation for din rejse fra CDG

Med :site_ name kan du nemt gør krav

Gør krav nu
W Kkd6 S Vp

Hvor meget flykompensation kan jeg få for mit forsinkede eller aflyste fly fra Charles de Gaulle Lufthavn?

Erstatningsbeløbet afhænger af afstanden af din flyvning og er pr. passager.

[Claim amount list]

[Infografic]

Hvordan kræver jeg kompensation for mit fly fra Charles de Gaulle Airport?

Overlad dit krav til os! Du sparer tid og maksimerer dine chancer for at få dine penge tilbage med hjælp fra Fly-Forsinket.dk.

Det tager kun et par minutter at indsende et krav, hvorefter vores team vil håndtere resten af proceduren på dine vegne med det samme.

Hvad gør vores eksperter for at forbedre dine chancer for et vellykket krav? Vi har arbejdet med flyselskaber i over ti år og kender alle deres tricks og metoder. Vores team analyserer dit krav, udarbejder juridiske dokumenter, kontakter flyselskabets juridiske repræsentation og anlægger om nødvendigt en retssag for at håndhæve din ret til kompensation.

Ofte stillede spørgsmål: Forsinkelser og aflysninger i Charles de Gaulle Lufthavn

1. Forsinkelser og aflysninger i Charles de Gaulle Lufthavn - kan flyselskabet afvise mit krav? 

Et flyselskab kan have lov til at nægte at kompensere passagerer for et forsinket eller aflyst fly i tilfældet af ekstraordinære omstændigheder. Disse "ekstraordinære omstændigheder" opstår, når en tredjepart eller en uforudset begivenhed gør forsinkelsen eller aflysningen uundgåelig, hvilket ophæver flyselskabets ansvar.

Her er et par eksempler på sådanne situationer:

 • Dårligt vejr, f.eks. tæt tåge, kraftig regn eller tordenvejr.

 • En strejke, oftest specifikt inden for luftfartsindustrien.

En strejke blandt flyselskabets besætning betragtes dog ikke som en ekstraordinær omstændighed!

 • Politiske omstændigheder, som f.eks. et terrorangreb eller en generel sikkerhedsrisiko på grund af politisk uro.

 • Naturkatastrofer, herunder vulkanudbrud og orkaner.

 • En kollision mellem flyet og fugle eller andre fremmedlegemer.

 • En syg eller uregerlig passager.

 • Flyforsinkelser forårsaget af lufthavnspersonalet, f.eks. ekstraordinært lange køer til sikkerhedskontrollen.

2. Hvor lang tid har jeg til at indsende mit krav om flykompensation?

Du har 5 år til at fremsætte et krav om flykompensation og/eller refusion, når du rejser til eller fra Frankrig, uanset flyselskab eller flyveplan. Hvis du flyver fra Frankrig til Storbritannien, har du 6 år til at kræve kompensation og tilbagebetaling i henhold til britisk lov. Undtagelsen er Skotland, hvor du - på samme måde som i Frankrig - har 5 år til at kræve kompensation.

Usikker om du er berettiget kompensation?

Tjek om du kan kræve kompensation ved brug af vores kravberegner

Se min flykompensation
U Vp D2 X6p top
U Vp D2 X6p bottom

 Er mit fly fra Charles de Gaulle Lufthavn forsinket eller aflyst?

På Paris Charles de Gaulle Lufthavns hjemmeside kan du få live flyopdateringer og nemt få oplysninger om f.eks. hvilken check-in-skranke, der er din. Du kan også få en god idé om, hvordan din dag i lufthavnen kommer til at forløbe, herunder hvornår du skal afsted baseret på lufthavnens aktuelle forhold. Det anbefales at tjekke status for dit fly, inden du tager afsted til lufthavnen, så du er forberedt på eventuelle ændringer i din tidsplan.

Her kan du se, hvordan du tjekker dit flys status: 

 • Flyafgange i Charles de Gaulle Lufthavn

 • Charles de Gaulle lufthavn flyankomster

Forsinket eller aflyst fly - vores tips til at få tiden til at gå i Charles de Gaulle Lufthavn!

Når man er tvunget til at blive i Charles de Gaulle Lufthavn lidt længere på grund af en forsinkelse eller en lang mellemlanding, tilbyder lufthavnen passagererne en bred vifte af aktiviteter og faciliteter til at få tiden til at gå. Her er vores liste over, hvad vi ville gøre!

 • Paris Charles de Gaulle Airport har et museum inde i lufthavnen! Hvad er bedre end at fortsætte din drømmetur til Paris lidt længere ved at nyde lidt kunst, mens du venter på dit fly?

 • Snup en bid mad og noget at drikke! Der er omkring 30 caféer og restauranter i hele lufthavnen, hvor du kan nyde alt fra franske konditorier til fastfood, mens du venter på dit fly.

 • Tag dig lidt tid til at shoppe! Frankrig er kendt for sin mode og livstil, og det er præcis, hvad du kan finde i Charles de Gaulle Airport, sammen med mere prisvenlige mærker. Uanset om du har planlagt at købe den sidste Channel-taske eller bare drømmer om vidunderlige smykker, så er lufthavnsbutikkerne der, du skal hen!

 • Brug lufthavnens gratis WiFi, holde kontakten med venner og familie, opdater dine profiler på de sociale medier, eller stream den seneste Netflix-serie.

 • ufthavnens terminaler.

Læg dit krav i gode hænder.

Vi har hjulpet passagerer med at kræve flykompensation siden 2010

Kræv erstatning nu
W Fb Gs2qx

Om Charles de Gaulle Lufthavn

Aéroport de Paris-Charles-de-Gaulle (CDG), tidligere kendt som Roissy Aéroport, er den største internationale lufthavn i Frankrig. Med hensyn til passagertrafik er Paris Charles de Gaulle Lufthavn Europas næstmest travle lufthavn efter London Heathrow. I 2019 rejste mere end 76 millioner passagerer gennem lufthavnen.

Charles de Gaulle-lufthavnen er opdelt i tre terminaler: Terminal 1, Terminal 2 (bestående af 7 underterminaler) og Terminal 3. En fjerde terminal er i øjeblikket under opførelse og forventes at stå færdig i 2024. Da Charles de Gaulle Airport er meget stor, har lufthavnen sine egne transportmidler på tværs af terminalerne takket være en gratis shuttle, der sørger for, at passagererne kan rejse sikkert og til tiden til deres check-in-skranker eller boarding-gates.

Det er relativt nemt at komme til Charles de Gaulle-lufthavnen fra Paris, og det kan gøres på forskellige måder:

 • Kom til Charles de Gaulle Airport med offentlig transport: med bus, tog eller metro. Flyselskabet har sin egen togstation under lufthavnen.

 • Tag med en taxa til Charles de Gaulle Lufthavn! Det burde tage 35 minutter, afhængigt af trafikforholdene. Normalt kan du få en tur for mere eller mindre end 50 euro, afhængigt af hvor du kommer fra i byen.

 • Lej din egen bil: Udforsk Paris og Île-de-France-regionen på egen hånd ved at leje en bil i Charles de Gaulle-l