Travel Hack 5: Hold kraven crisp med et bælte

fredag den 11. august 2017

At tage på ferie bringer meget spænding og glæde med sig. Fra det øjeblik billetterne er booket og reservationen bekræftet begynder du at planlægge præcis, hvad det er, du vil se og lave, og ikke mindst begynder du at forestille dig, hvor godt det vil føles, når du endelig ankommer til din planlagte destination. I sommer skal du tage du en pause fra din daglige rutine og hengive dig til seværdigheder, lyde og impulser i en anden by. Ikke fuldt forberedt endnu? Ingen bekymringer, vi er her for at hjælpe dig med at få det meste ud af din ferie. Med vores nyttige Travel Hacks vil vi hjælpe dig med at gøre din rejse så billig, luksuriøs og afslappende som muligt!

Uanset om du hader det eller elsker det, er pakningen af din kuffert en afgørende del af at tage på ferie. Vi kæmper alle for at pakke vores kuffert så taktisk som muligt, og internettet er fyldt med nyttige tricks, som måske hjælper dig med at pakke smart og let.

Denne uges praktiske Travel Hack er til både ferie- og forretningsrejsende. Vi ved alle, at mangel på plads til tider udgør et problem. Men en endnu større udfordring, er at pakke din kuffert på en måde, der holder dit tøj pænt og ordentligt. Du kan selvfølgelig stryge dine skjortekraver inden du pakker dem, men hvordan kan de forblive rynkefri, når de pakkes i din kuffert, eller endnu vanskeligere, i din taske? Fly-Forsinket.dk har det perfekte tip til dig: læg et bælte inden for kraven på din skjorte. På den måde forbliver formen på din krave pæn.

Så ved du hvordan du altid kan sikre en pletfri krave! Hold øje med Fly-Forsinket.dk, da vi vil vende tilbage med flere nyttige Travel Hacks i løbet af de kommende uger.