Pictograms 690873 960 720

Travel Hack 3: Det reneste toilet

fredag den 28. juli 2017

At tage på ferie bringer meget spænding og glæde med sig. Fra det øjeblik billetterne er booket og reservationen bekræftet begynder du at planlægge præcis, hvad det er, du vil se og lave, og ikke mindst begynder du at forestille dig, hvor godt det vil føles, når du endelig ankommer til din planlagte destination. I sommer skal du tage du en pause fra din daglige rutine og hengive dig til seværdigheder, lyde og impulser i en anden by. Ikke fuldt forberedt endnu? Ingen bekymringer, vi er her for at hjælpe dig med at få det meste ud af din ferie. Med vores nyttige Travel Hacks vil vi hjælpe dig med at gøre din rejse så billig, luksuriøs og afslappende som muligt!

Denne gang bringer vi dig et Travel Hack af en helt anden sort. For dem, der ønsker at være så hygiejniske som muligt, lad os informere om, hvilke toiletter der er de bedste at bruge i lufthavnen. Mens folk ofte antager at toiletter i lufthavne er uplettede, er der stadig en ordre for, hvilken bås er den reneste. For at undgå uønskede overraskelser for dine øjne, og endnu vigtigere, din næse, lad os forberede dig med noget videnskabsbaseret forskning.

Undersøgelser viser nemlig, at det mest hygiejniske toilet, du kan bruge, er den midterste bås. Ifølge forskere har folk en tendens til at vælge den første bås, fordi dette er den korteste vej. Som om det ikke var langt nok at rejse, hvorfor gå et par unødvendige ekstra meter? Men denne grund er heller ikke rigtig fuldstændig. Hvis det første toilet allerede er optaget, foretrækker folk at tage den sidste bås, da dette vil give dem lidt ekstra privatliv. Hvad der er tilbage er så den pletfri bås i midten. Selvom du bliver nødt til at overdrage lidt privatliv, er alt fair i krigen mod bakterier.

Vi håber, at dette Travel Hack gør dit næste besøg på toilettet i lufthaven en smule mere komfortabelt. Hold øje med Fly-Forsinket.dk, da vi vil vende tilbage med flere nyttige Travel Hacks i løbet af de kommende uger.