Airport 1845302 960 720

Travel Hack 2: Spar penge, medbring en flaske

fredag den 21. juli 2017

At tage på ferie bringer meget spænding og glæde med sig. Fra det øjeblik billetterne er booket og reservationen bekræftet begynder du at planlægge præcis, hvad det er, du vil se og lave, og ikke mindst begynder du at forestille dig, hvor godt det vil føles, når du endelig ankommer til din planlagte destination. I sommer skal du tage du en pause fra din daglige rutine og hengive dig til seværdigheder, lyde og impulser i en anden by. Ikke fuldt forberedt endnu? Ingen bekymringer, vi er her for at hjælpe dig med at få det meste ud af din ferie. Med vores nyttige Travel Hacks vil vi hjælpe dig med at gøre din rejse så billig, luksuriøs og afslappende som muligt!

Vi kender alle den følelse: at komme tidligt til lufthavnen for at starte eventyret, du tror at alt er i orden, og at du har gjort alt for at gøre din rejse så smidig som muligt. Men vent, du kommer til sikkerhedskontrollen og der forsvinder din nykøbte flaske med koldt, forfriskende vand. Har du også købt forfriskninger til resten af ​​dine familiemedlemmer? Av! Mens du altid kan købe nye efter sikkerhedskontrollen, fordobles priserne ofte efter dette punkt - hvis ikke mere end det. Så har vi her hos Fly-Forsinket.dk det perfekte Travel Hack til dig, der vil lindre den smerte, din tegnebog ellers vil føle.

Næste gang du flyver, skal du bare tage en plastflaske med dig; det er lovligt at tage tomme flasker med gennem sikkerhedskontrollen. Frisk drikkevand er tilgængeligt i alle danske lufthavne, og i udlandet findes der tit drikkefontæner du kan bruge. Sådan behøver du ikke at foretage yderligere indkøb. Hvis det ikke var grund nok, er vandflasker ret hippe lige nu. Investér i en, der passer til din personlighed og samtidig reducerer det unødvendigt plastaffald. Rejser du med børn? Medbring en lille flaske koncentreret saft i en beholder der er mindre end 100 ml. Disse vil du få med dig gennem sikkerhedskontrollen og du kan booste børnenes drikkevand til en dejlig tropisk drik.

Med dette Travel Hack behøver du ikke at spilde én ekstra krone på at købe vand i lufthavnen. Hold øje med Fly-forsinket.dk, da vi vil vende tilbage med flere nyttige Travel Hacks i løbet af de kommende uger.