Travel hack 1 Alle vliegveld wifi wachtwoorden in je broekzak

Travel Hack 1: Alle lufthavnes WiFi-adgangskoder i din lomme

fredag den 14. juli 2017

At tage på ferie bringer spænding og glæde med sig. Fra det øjeblik billetterne er booket og reservationen bekræftet, begynder du at planlægge præcis, hvad det er, du vil se og lave, og ikke mindst begynder du at forestille dig, hvor godt det vil føles, når du endelig ankommer til din planlagte destination. I sommeren skal du tage en pause fra dine daglige rutiner og hengive dig til seværdigheder, lyde og impulser i en anden by. Ikke fuldt forberedt endnu? Ingen bekymringer, vi er her for at hjælpe dig med at få det meste ud af din ferie. Med vores nyttige Travel Hacks vil vi hjælpe dig med at gøre din rejse så billig, luksuriøs og afslappende som muligt!

De fleste lufthavne tilbyder gratis WiFi, men hvis dit fly er forsinket, kan du komme til at sidde fast i lufthavnen langt ud over den tid du modtager gratis. Og hvis du rejser med hele familien, kan det blive dyrt at arrangere separate WiFi-tilgange for hver telefon, tablet eller bærbar computer.

Så har vi her hos Fly-forsinket.dk et Travel Hack til dig! Havde du nogensinde tænkt, at du kunne få tilgang til WiFi-adgangskoderne for alle de største lufthavne og nogle ekstra til? Anil Polat, den indsigtsfulde rejseblogger og computeringeniør, har rejst verden rundt de sidste 7 år og kortlagt WiFi-netværkene undervejs. Han har nu oprettet et interaktivt kort med WiFi-netværke og deres nuværende adgangskoder, som regelmæssigt opdateres og er let tilgængelig online.

Vi håber, at dette lille tip giver dig og din rejsefølge timevis af god underholdning på dine fremtidige rejser. Hold øje med Fly-forsinket.dk, da vi vil vende tilbage med flere nyttige Travel Hacks i løbet af de kommende uger.