Depshutterstock 262667162

Fly-forsinket.dk giver dig de 8 underligste årsager til en flyforsinkelse

torsdag den 29. juni 2017

Her hos Fly-Forsinket.dk hører vi tit om de underligste årsager til, at et fly er blevet forsinket. Tag et kig på vores 8 mærkelige årsager.

1. Taylor Swift

Pop sensation Taylor Swift forårsagede omfattende flyforsinkelser i Japan, da en stor mængde fans samlet i lufthavnen for at få et glimt af superstjernen. Som følge af kaoset blev flyve operationerne i lufthavnen stærkt ramt, og flere flyvninger blev forsinket.

2. Skænderi mellem mellem kabinepersonalet

Tidligere i år blev et easyJet-fly fra London til Belfast forsinket med en time på grund af at to medlemmer af besætningen havde et argument. Den turbulente situation opstod formodentlig over fordelingen af flaskevand. Flyet måtte returnere til lufthavnen, så de to besætningsmedlemmer kunne byttes ud efter uenigheden.

3. Er det en fugl? Et lille fly? Nej, det er en 6-fods leguan på landingsbanen!

Det er rigtigt; en lufthavn i Puerto Rico er i daglig kamp mod disse skabninger, som så godt kan lide at slappe af i solen. Det sker bare så, at deres foretrukne plads er landingsbanen i en travl lufthavn.

4. Keep it classy

Det er godt kendt, at det indiske samfund stadig værdsætter klasse. Så det er måske ikke overraskende, at da en Indisk passager fandt ud af, at business class var overbooket, nægtede han at sidde i økonomiklasse, og forårsagede, at flyet blev forsinket.

5. Der er en kat i cockpit

Ja, et Air Canada fly blev forsinket, fordi en eventyrlysten killing havde formået at finde sin vej bag cockpits elektronik board. Den lille kat flygtede fra sit bur, som ikke var ordentligt sikret. Fire lange timer senere, efter at ingeniører havde taget elektronikken fra hinanden, blev katten, ved navn 'Ripples, frigjort.

Efter hændelsen udtalte Ripples, at bortset fra forsinkelsen var flyvningen "purrfect".

6. Den gamle klassiker

I 1982 forårsagede Larry Walters alene udbredt forstyrrelse af flytrafikken, da amatør flyve entusiasten kom ind i luftrummet over Los Angeles International Airport. Hr. Walters havde bygget sin egen flyvemaskine, ud af en gårdhave stol og 45 heliumfyldt balloner. Han tog succesfuldt af og nåede en højde på 15.000 fod, før han blev tvunget ned af lokale politistyrker.

7. En oplader... eller en bombe ombord?

En Delta flyvning fra Istanbul til New York blev tvunget til at omdirigere til Dublin, efter at en passager forsøgte at oplade sin telefon ved hjælp af barberings stikket i toiletterne. Personalet, der opdagede enheden, frygtede for flyvesikkerheden, mistanke om, at det kunne være en bombe.

8. Mens vi taler om toiletter...

Et lavprisflyselskab blev tvunget til at forsinke afgang af en flyvning, efter at en passager tilstoppede toilettet under den foregående flyvning. Vi vil spare dig for videre detaljer om hændelsen, men husk, uanset hvor underligt din forsinkelse er, har du måske ret til kompensation!

Du kan tjekke dit krav uden forpligtelser, og se hvor meget du måske har krav på, i Fly-forsinket's Krav Kalkulator. Derefter kan du vælge at sende dit krav ind til os. Vi dobbelttjekker både gyldigheden af dit fly og årsagen til at dit fly blev forsinket, uanset hvor absurd årsagen er.