Shutterstock 450980248

Hvordan undgår man at tabe sin bagage i lufthavnen?

fredag den 9. juni 2017

Hos Fly-Forsinket.dk får vi regelmæssige forespørgsler om mistet bagage. Desværre kan vi ikke hjælpe med dette på nuværende tidspunkt, men vi kan give dig nogle gode tips for at undgå at miste din bagage.

Hvert år tabes mere end 22 millioner kufferter eller bagageartikler under flyrejser. Den primære årsagen er problemer med at overføre bagage mellem flyvninger. Selv om der i forhold til for ti år siden, tabte mindre bagage (6,5 til 1000 passagerer i 2015 til 13,2 i 1000 passagerer i 2003), forekommer tab af bagage stadig på hyppig basis.Selv om passageren ikke er ansvarlig for tabt eller beskadiget bagage, er det stadig muligt at reducere risikoen for forekomst ved at tage en proaktiv holdning. Her er de bedste tips for at undgå, at du kommer uden kuffert på din ferie.

Jo mindre, jo bedre

Hvis det er muligt, pak let! Med kun carry-on er chancen for at miste din kuffert meget lille.

Vælg en direkte flyvning

45 procent af bagage går tabt, når der overføres mellem flyvninger. Vælg direkte flyvninger for at reducere denne risiko.

Kontroller lufthavnskode

Stregkoden på din bagage tag skal være lufthavnenenskoden for afgang og ankomst: en kode på tre bogstaver. Kontrollér, at den rigtige destination er angivet på taggen.

Gem nyttige telefonnumre

Hvis din bagage er tabt, er det klogt at tage øjeblikkelig handling. Så sørg for at du har gemt flyselskabets telefonnumre i din telefon. De er ansvarlig for dine ejendele under rejsen.

Med de rigtige værktøjer og god forberedelse du begrænse risikoen for at miste din bagage og sikre, at du hurtigt kan identificere din bagage.

  • Rejs med en iøjnefaldende kuffert (med en flot farve eller et crazy print): Du vil genkende din kuffert hurtigere og reducere sandsynligheden for, at bagagehåndtererne overser din baggage.

  • Mærk din bagage både på indersiden og ydersiden med din destination, hjemmeadresse, navn og telefonnummer

  • Fjern gamle tags og stregkoder: Scanning af forkert tag kan sende din kuffert til en tidligere destination.

  • Pak ikke ting af værdi i din kuffert: det er bedre at tage værdigenstande med dig i din håndbagage, så du kan holde et øje med dem.

  • Lav et nødsæt: med denne pakke i din håndbagage kan du altid tilbringe de første par timer uden din kuffert. Glem ikke at medbringe et ekstra outfit. Eller i det mindste et par rene sokker og undertøy

En herre der ikke skal have nogen problemer med at finde sin kuffert ...

God forberedelse kan spare dig for meget bekymring! Men hvis det sker, at du trods dit gode forberedelser har mistet din kuffert, læs vores tips til, hvad du bedst kan gøre. Og husk: Kun 1 ud af 3000 kufferter forsvinder, så du behøver egentlig ikke bekymre dig for meget!