Pexels photo 119597

Mand glemmer sin kone i lufthavnen

torsdag den 4. maj 2017

Når du har været gift 47 år og altid har levet ved hinandens side, skulle man tro, at det er svært at skulle glemme hinanden. Men den britiske flypassager, Maurice Hunter, lykkedes faktisk i at glemme sin kone i lufthavnen.

Han og hans kone skulle på ferie til Spanien; Mr. Hunters 80-års fødselsdagsgave fra deres familie. Hvad skulle have været en sjov og afslappende ferie, udviklede sig til en snarere bizar situation. Den britiske mand gik på toilettet, mens hans kone ventede ved gaten, så de kunne boarde flyvningen sammen. Når manden kom tilbage fra toilettet var hans kone ingen steder å se. Da boarding var begyndt, antog den britisk mand, at hans kone allerede var på flyet. Parret havde booket separate stole, fordi det var nødvendig for Mr. Hunter at have ekstra benplads, hvilket betød at han ikke sad ved siden af ​​sin kone på flyet.

Det var først da flyet ankom Spanien, at den britiske mand indså, at hans kone aldrig trådte ombord på flyvningen. Hun stod nemlig stadig og ventende på Stansted lufthavn. Den britiske mand tog det første fly tilbage til London, hvor han blev genforenet med sin rasende kone, der havde ventet på sin mand i 10 timer.