Fortrolighed

Indsamling og behandling af personlige oplysninger

Ved indsendelse af et krav beder vi dig om personlige oplysninger så som, dit navn, adresse, telefonnummer og email adresse. Vi indsamler og behandler dine personlige oplysning for at kunne tilbyde dig den bedst mulige service.

Se, ændre eller slette oplysninger

Du har ret til at se, ændre eller slette dine personlige oplysninger. Du kan sende en efterspørgsel til info@fly-forsinket.dk om at se, rette eller slette oplysninger eller ændre det selv i din online dossier. Vi behandler din efterspørgsel og slette dine oplysninger fra vores database, i tilfældet at du har honoreret den finansielle forpligtelse i aftalen.

Tredjeparter


Fly-Forsinket.dk sælger ikke dine oplysninger til tredjeparter og vil kun oplyse dem hvis det er nødvendigt for udførelsen af aftalen med dig eller for at nå retlige forpligtelser.

Sikkerhed


Fly-Forsinket.dk tager sikkerheden af dine personlige oplysninger seriøst, og tager sikkerhedsforanstaltninger for at undgå misbrug, tab, uautoriseret adang, uønsket offentliggørelse og uretmæssige rettelser. Hvis du er under indtryk at dine oplysninger ikke er sikret ordenligt eller der er tegn på misbrug så kontakt venligst info@fly-forsinket.dk